'n Narratiewe beskouing van die pastoraal terapeutiese self in 'n postmoderne samelewing (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2007.