Cuisine as noodsaaklike element in volhoubare toerisme : ‘n gevallestudie van die Mbila-gemeenskap in Maputaland, KwaZulu-Natal (Afrikaans) - Du Rand, Gerrie Elizabeth (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M Consumer Science (Food Management))--University of Pretoria, 2007.