Die invloed van gestaltgroepspelterapie op die selfbeeld van laerskooldogters in 'n kinderhuis (Afrikaans) - Yssel, J.M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2005.