Die verband tussen emosionele intelligensie, studie-oriëntasie in wiskunde en die middel-adolessent se wiskundeprestasie (Afrikaans) - Maree, J.G. (Kobus) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2012.