Die arbeidsregtelike posisie van die nakomingsbeampte in die Republiek van Suid-Afrika (Afrikaans) - Van Jaarsveld, Fanie (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (LLM (Mercantile Law))--University of Pretoria, 2005.