Die effek van postmoderne beroepsfasilitering op die prestasiemotivering van ŉ tradisioneel benadeelde adolessent (Afrikaans) - Maree, J.G. (Kobus) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd(Educational Psychology))--University of Pretoria, 2008.