'n Eties-historiese beskouing van die rol van genl C R de Wet in die Anglo-Boereoorlog 1899-1902 (Afrikaans) - Pretorius, F. (Fransjohan) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (History))--University of Pretoria, 2005.