Immuunregulerende, anti-mikrobiese en anti-tumor aktiwiteit van nuwe riminofenasiene (Afrikaans) - Medlen, Connie E. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc (Medical Immunology))--University of Pretoria, 2006.