Die voorkoms van politieke mites in openbare beleid met spesifieke verwysing na die I am an African toespraak van T M Mbeki (Afrikaans) - Bekker, J.T. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M (Political Science))--University of Pretoria, 2005.