Die lewe en werk van Sytze Wopkes Wierda in Nederland met verwysing na sy betekenis vir die Zuid-Afrikaansche Republiek (Afrikaans) - Nel, P.G. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil)--University of Pretoria, 2008.