’n Studie van Josua 23 gefokus op sosiale waardes as sleutel tot die verstaan van oorlogsdenke - Botha, Philippus Jacobus (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Ancient Languages and Culture Studies))--University of Pretoria, 2004.