'n Ondersoekende kwalitatiewe studie na die siektenarratiewe van individue met VIGS-demensiekompleks (Afrikaans) - Guy, Odette (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M (Communication Pathology))--University of Pretoria, 2006.