'n Postmoderne, pastoraal-narratiewe perspekief op seksueel-verwante gesinsgeheime (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2006.