'n Prakties-teologiese perspektief op hoop as pastorale bemagtiging en verryking in die rouproses (Afrikaans) - Dreyer, Yolanda (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2006.