'n Projekbestuursmodel vir doelmatige en doeltreffende gemeentebestuur (Afrikaans) - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2006.