‘n Verkenning van kognitiewe beheerterapie by ‘n adolessent met downsindroom (Afrikaans) - Eloff, Irma F. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2006.