Die toepassing van 'n inhoudsmodel rakende opleiding ter verhoging van entrepreneuriese prestasie (Afrikaans) - Van Vuuren, Jurie Jansen (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M Com (Business Management))--University of Pretoria, 2007.