“Ek het 'n roeping” : vrouepredikante se toelating in die Nederduitse Gereformeerde Kerk : 'n kerkhistoriese en prakties-teologiese studie (Afrikaans) - Strauss, P.J. (Pieter J.) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD)--University of Pretoria, 2008.