'n Analitiese oorsig van Stefans Grové se Dansrapsodie - 'n Afrika-stad en Jeanne Zaidel - Rudolph se Fanfare Festival Overture met spesifieke verwysing na die aanwending van Afrika-etniese elemente (Afrikaans) - Johnson, Alexander F. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MMus)--University of Pretoria, 2010.