'n Verkennende studie na die vroulike adolessent met anoreksia nervosa se belewenis van haar self (Afrikaans) - De Klerk, Helena Maria (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc (Food Management))--University of Pretoria, 2003.