'n Maatskaplikewerkondersoek na gesinspatrone wat 'n kind met 'n serebrale gestremdheid en Bipolêre versteuring in optimale funksionering beperk (Afrikaans) - Prinsloo, Christina Elizabeth (University of Pretoria, 2013)
Thesis (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2004.