Die identifisering van veerkragtigheid en nie-veerkragtigheid by die middel-adolessent in ‘n voormalige Model C-skool (Afrikaans) - Bouwer, A.C., 1946- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2006.