'n Verkenning van opvoeders se mobilisering van bates ter ondersteuning van gemeenskapshantering van MIV/VIGS - Ferreira, Ronel (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2005.