Die aanwending van billike seleksie kriteria by die aflegging van 'n werknemer in die Suid-Afrikaanse arbeidsreg (Afrikaans) - Van Jaarsveld, Fanie (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2012.