Die karakterisering, benutting en vervaardiging van produkte herwin vanuit Lippia scaberrima Sond. (Afrikaans) - Kornelius, Gerrit (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (PhD(Ing.Chem))--University of Pretoria, 2002.