Strategiese boerderybestuur in 'n veranderende omgewing (Afrikaans) - De Wit, P.W.C. (Pieter Willem Combrink), 1947- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MCom (Business Management))--University of Pretoria, 2005.