Ditaodišosengwalo tša bokgoni - E neelanwe go ya ka phethagatšo ya dinyakwa tša dikrii (Sepedi) - Mojalefa, M.J. (Mawatle Jeremiah), 1948- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2010.