Die vroeë identifisering van neurosielkundige leerversteurings by Graad 1 leerders (Afrikaans) - Jacobs, L.J. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Learning Support, Guidance and Counselling))--University of Pretoria, 2006.