Die aard en omvang van stres onder personeel verbonde aan die Suid-Afrikaanse Polisiediens: Honde-eenheid in Durban (Afrikaans) - Brand, H.E. (Heinrich Everhardus) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (MCom (Human Resources Management))--University of Pretoria, 2004.