‘n Analise van oordragdinamiek, leerfasilitering en praktyk in ‘n Nagraadse Sertifikaat in Hoër Onderwys (Afrikaans) - Hattingh, Annemarie (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Curriculum Studies))--University of Pretoria, 2007.