‘n Maatskaplikewerkintervensieprogram vir die adolessente leerder met spesifieke leerhindernisse (Afrikaans) - Joubert, J.M.C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Social Work))--University of Pretoria, 2007.