Die reg op regsverteenwoordiging tydens verrigtinge voor die Kommissie vir Versoening Bemiddeling en Arbitrasie (Afrikaans) - Van Eck, B.P.S. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2012.