Die ontwikkeling van sosiale verhoudings van adolessente met ernstige gehoorverlies met hulle normaalhorende portuurgroep (Afrikaans) - Bouwer, A.C., 1946- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2008.