Optimalisering van leerbekwaamhede by graad nege-leerders: 'n Vergelyking van enkele vakdidaktiese meetinstrumente - Maree, J.G. (Kobus) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (PhD)--University of Pretoria, 2001.