Sosio-emosionele gesinsfunksionering na ‘n egskeiding: ‘n Ouerskapsprogram vir die gesin met voorskoolse kinders (Afrikaans) - Joubert, J.M.C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Social Work))--University of Pretoria, 2006.