Triniteit en Vryheid - 'n Hermeneuties-Dogmatiese analise en evaluasie van die Godsleer van Walter Kasper (Afrikaans) - Wethmar, Conrad Johannes (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD(Dogmatics and Christian Ethics))--University of Pretoria, 2005.