Die teenwoordigheid van histamien H3-reseptore op limfosiete en neutrofiele (Afrikaans) - Snyman, Jacques Rene (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc (Pharmacology))--University of Pretoria, 2005.