'n Retrospektiewe vergelykende literatuurstudie van anterior kruisligament rekonstruksie : beenpatella tendon-been donorweefsel vs semitendinosus/gracilis-tendon donorweefsel (Afrikaans) - Smit, W.J.E. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 2010.