Die etiologiese verband tussen verstadigde neurologiese integrasie en latere leer-problematiek by kinders met klinies betekenisvolle neonatale bilirubienmetings (Afrikaans) - Naude, H. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2008.