Kerkleierskap as bemiddeling van 'n onmoontlike werklikheid : 'n prakties teologiese ondersoek na die rol van leierskap in die transformasie van gemeentes (Afrikaans) - Nel, Malan (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2009.