Die Christologie van die Psalter binne die konteks van die koningspsalms? : ‘n praktiese toespitsing op Psalms 45 en 110 (Afrikaans) - Human, Dirk J. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2009.