Die bydrae van dr J D [Koot] Vorster tot die kerkregtelike ontwikkeling van die Ned Geref Kerk - met besondere verwysing na die kerkverband en sy aandeel in die totstandkoming van die Algemene Sinode in 1962 (Afrikaans) - Van der Merwe, J.M. (Johan Matthys) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2009.