Visualisering as tegniek vir die verbetering van leesbegrip in die intermediêre fase by leerders wat leergestrem en milieubenadeeld is (Afrikaans) - Bouwer, A.C., 1946- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2012.