Die skryf van `n skoolgids vir die bestudering van ouer letterkunde in die graad 12-Afrikaanshuistaalklaskamer (Afrikaans) - Ohlhoff, Heinrich (Carl Heinrich Friedrich) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Afrikaans))--University of Pretoria, 2007.