'n Prakties-teologiese ondersoek na die gebruik van liturgiese simbole en rituele in die Paassiklus - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (PracticalTheology))--University of Pretoria, 2007.