"Die vrugbare tuin van Fallus" 'n Beliggaamde beeld van die manlike psige onder mediese pasiënte (Afrikaans) - Van Vuuren, Rex (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (DPhil (Psychology))--University of Pretoria, 2005.