Persoonlike klankversterking as hulpmiddel vir ‘n onderwyser met funksionele stemprobleme (Afrikaans) - Van der Merwe, Anita (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M (Communication Pathology))--University of Pretoria, 2006.