Eksegeties-metodologiese vooronderstellings van die ondersoek na die ekonomie in die leefwêreld van Matteus: toegepas op land, grondbesit en die jubilee (Afrikaans) - Van Aarde, A.G. (Andries G.) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (DD(New Testament Studies))--University of Pretoria, 2001.