Kontemporêre tendense in die Nederlandstalige verhaalkuns: ‘n Sosiaal-konstruksionistiese ondersoek (Afrikaans) - Nolte, E. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2006.