Die aanpassing van die Suid-Afrikaanse laat-adolessent tydens ‘n werksvakansie in die Verenigde Koninkryk : ‘n maatskaplikewerkondersoek (Afrikaans) - Prinsloo, Christina Elizabeth (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2006.